Οικοδομικά Υλικά Αφίδνες | HELVICO HELLAS

Οικοδομικά Υλικά Αφίδνες | Στεγανωτικά Υλικά Αφίδνες | Υλικά Οικοδομής Αφίδνες | Δομικά Υλικά Αφίδνες | Μονωτικά Υλικά Αφίδνες | Θερμομόνωση Αφίδνες

Οικοδομικά Υλικά Αφίδνες | HELVICO HELLAS

ΑΦΙΔΝΕΣ / Οικοδομικά Υλικά Αφίδνες. Η εταιρεία HELVICO HELLAS δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διακίνηση δομικών υλικών από το 2005. Η πολιτική της εταιρείας μας είναι πάνω από όλα η ικανοποίηση των πελατών μας στηριζόμενη στο τρίπτυχο της επιτυχίας , ποιότητα, εξυπηρέτηση , τιμή οπού για εμάς λειτουργεί ως κανόνας. Η ποιότητα στηρίζεται συνεχώς από τους έμπειρους και καταξιωμένους χημικούς αναλυτές μας οπού προσπαθούν να βρίσκουν λύσεις βασισμένες στα πρότυπα της κάθε τοπικής αγοράς προσπαθώντας να δώσουμε στους συνεργάτες μας τις καλύτερες επιλογές προώθησης των προϊόντων. Επίσης η διαρκής εξέλιξη της πολυετούς τεχνογνωσίας μας στα δομικά υλικά μας εξασφαλίζουν τις διαχρονικές συνεργασίες και μας φέρνουν στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε εκτός από την ελληνική αγορά την Κύπρο, τα βαλκάνια και με άλλες χώρες του εξωτερικού. Η εταιρεία και τα προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα πληρώντας όλες τις απαιτήσεις του ISO 9001:2000 για την παραγωγή το σχεδιασμό και τις πωλήσεις ενώ συγχρόνως όλα τα εμπορικά προϊόντα μας είναι πιστοποιημένα με βάση τα υπάρχοντα EN και φέρουν τη σήμανση CE.

Από τις εγκαταστάσεις μας παράγονται και διανέμονται οι εξής κατηγορίες προϊόντων: ΣΟΒΑΔΕΣ ΕΠΙΧΡΙΣΜΑΤΑ, ΚΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΟΣΤΟΚΟΙ ΥΓΡΑ ΒΕΛΤΙΩΤΙΚΑ ΣΚΥΡΟΔΕΜΑΤΟΣ ΚΟΝΙΑΜΑΤΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ ΚΟΝΙΑΜΑΤΑ, ΣΤΟΚΟΙ ΣΠΑΤΟΥΛΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΣΤΕΓΑΝΩΤΙΚΑ – ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ.

Επίσης έχουμε την αποκλειστική διάθεση στην αγορά της αυθεντικής ΠΑΡΕΤΙΝΑ (PARETINA R ) το οποίο είναι υλικό σπατουλαρίσματος και παράγεται από την ΜΠΑΛΕΞ Α.Ε.Β.Ε. από το 1969.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ ΘΥΡΙΔΑ: Θέση Βασιλικό, Αφίδνες ΤΘ 46501

Οικοδομικά Υλικά Αφίδνες, Στεγανωτικά Υλικά Αφίδνες, Υλικά Οικοδομής Αφίδνες, Δομικά Υλικά Αφίδνες, Μονωτικά Υλικά Αφίδνες, Θερμομόνωση Αφίδνες
Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση: