Αλουμίνια Ασπρόπυργος | EVROAL

Αλουμίνια Ασπρόπυργος | Κουφώματα Αλουμινίου Ασπρόπυργος

Αλουμίνια Ασπρόπυργος | EVROAL

Η εταιρεία EVROAL Νικ. Αξής, ιδρύθηκε το 1978 κι εδρεύει στον Ασπρόπυργο Αττικής, σ’ έναν ιδιόκτητο χώρο 4.000 τμ. Η εταιρεία EVROAL δραστηριοποιείται στην παραγωγή και τοποθέτηση κουφωμάτων Αλουμινίου και PVC. Εφαρμόζονται τεχνολογίες αιχμής και στοχεύοντας στον απόλυτα ικανοποιημένο πελάτη, διαθέτουμε εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον σύγχρονο καταναλωτή, προϊόντα.

Η εταιρεία EVROAL Νικ. Αξής, συμμετέχει σε μεγάλα δημόσια έργα και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015. Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης των προϊόντων της, η EVROAL προσφέρει σήμερα μια πλήρη σειρά οικολογικών προϊόντων PVC και αλουμινίου, που καλύπτουν κάθε σύγχρονη απαίτηση εφαρμογής, με άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές προδιαγραφές σύμφωνα με τις οδηγίες για την κατασκευή νέων οικοδομών.

Στα πολλά πλεονεκτήματα της EVROAL συγκαταλέγονται η αντοχή, η ανθεκτικότητα, η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία, η λειτουργικότητα, η απαράμιλλη αισθητική και ασφάλεια με άμεση παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης μετά την πώληση.
Στην EVROAL εκτός από κουφώματα θα βρείτε συστήματα ρολών, σήτες, πόρτες εισόδου, υαλοπετάσματα, παντζούρια, κάγκελα κ.α

Αλουμίνια Ασπρόπυργος, Κουφώματα Αλουμινίου Ασπρόπυργος
Μοιραστείτε αυτήν την ανάρτηση: